Welkom op Vicky's Wereld

Curvy lady 50+, jurist, copywriter en schrijfster, student, techgeek en mantelzorger.

Hoi, ik ben Vicky, een vijftigjarige plus vrouw met een passie voor schrijven, lezen, technologie (artificieel intelligent of niet), en (hopelijk) financiële slimheid.

Mijn dagen zijn gevuld met het jongleren tussen woorden (fictie en non-fictie), zorgzaamheid voor mijn moeder als mantelzorger, en duiken als student in de wereld van de fiscaliteit.

O ja, mijn wereld is niet voor mensen zonder gevoel voor humor.

Als student fiscaliteit deel ik mijn kennis over geldbeheer en financiële wijsheid. Leer hoe je slim kunt besparen en belastingen optimaliseren (in de toekomst) voor een financieel gezond leven.

Als selfmade woman bouw ik mijn eigen website, volg de techtrends die mijn leven gemakkelijker kan maken én probeer ik slim te besparen, als het kan met gezond verstand en tech.

Ontdek hoe het leven achter de schermen van een copywriter, schrijfster en eigen uitgever is die leeft met de gevolgen van een door elkaar geschud hoofd en stijve nek.

Recente Artikelen

Vicky Boerjan

Curvy lady 50+

Over Vicky

Mijn verhaal begint toen ik een burn-out kreeg in 2017 en enkele jaren later in 2020 een zware hersenschudding en whiplash met blijvende gevolgen (lichtgevoeligheid, hoofd recht moeten houden om duizeligheid te vermijden), terwijl mijn mama mantelzorg nodig had. Ik zocht een nieuwe weg, met vallen en opstaan. Ik leerde websites bouwen, hoe je een boek kan schrijven, SEO en copywriting en ben me nu aan het gooien op een postgraduaat fiscaliteit als aanvulling op mijn diploma van jurist. Ik ging van een vastbenoemde ambtenaar naar een online ondernemer en selfpublishing schrijver in de menopauze met extra kilo's en een door elkaar geschud hoofd.